Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Uw reis, onze passie!

Waarom? Hier zijn de 5 redenen om uw reis bij ons te boeken:
- Gepersonaliseerd reisadvies waar en wanneer u het wenst
- Eigenwijze no-nonsense aanpak
- Dynamisch aanbod van gans de wereld
- Goeie service aan een eerlijke prijs
- Zekerheid en betrouwbaarheid!

Heeft u al zin gekregen om uw zakenreis met ons te bespreken? Maak dan een vrijblijvende afspraak en begin uw zorgeloze zakenreis. Als u ons eenmaal geprobeerd heeft, wil u niet meer anders!

Wie zijn we? Jeroen Adriaenssens en Tom Vleugels, 2 oud-studenten Toerisme. Afgestudeerd in 1999 scheidden onze wegen. Jeroen heeft gewerkt als reisagent en als inside sales bij een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Tom ging werken als sales representative bij een Aziatische luchtvaartmaatschappij. Elkaar teruggevonden op een punt in ons leven waar we allebei iets wilden doen met de ervaring die we hadden opgedaan, besloten we te starten als duo Travel Counsellors. Een concept dat onze visie volgt: een persoonlijke service, zelfstandig werken en de hele wereld kunnen aanbieden aan onze klanten!

Tom: "Dankzij mijn vorige job een groot stuk van Zuidoost Azië gezien, vooral Thailand en Nieuw-Zeeland. Mijn grootste favoriet is Nieuw-Zeeland. Het heeft een heel continent aan landschappen in 1 enkel land. Wat me daarnaast is bijgebleven, is Cambodia. Angkor Wat, natuurlijk! Maar evenzeer de akelige Killing Fields en de krekels en rambutan als snack. Wat er nog op mijn lijst staat? IJsland, de Zijderoute en Peru. Variation is the meaning of life..."

Jeroen: "Ik heb het geluk gehad al veel natuurwonderen over de hele wereld te mogen aanschouwen. Vooral de onmetelijke schoonheid van Patagonie is me bijgebleven. Ik voelde me één met de natuur in het fantastische nationaal park van Torres del Paine. Daarnaast is de kleurrijke verscheidenheid van Indonesië me bijgebleven, van vulkanen tot koraalriffen. Wat nog op mijn lijstje staat om te bezoeken? Nieuw-Zeeland en Peru."

Uw zakenreis is een investering van uw tijd en geld. Daarom is het voor ons van allergrootste belang om voor u de reis uit te stippelen om uw investering mee te optimaliseren. Wij boeken voor u uw ideale vlucht, hotel, huurauto, trein, ... zodat u zich enkel moet concentreren op uw eigen zaak. Als Travel Counsellor kan u rekenen op ons uitgebreid aanbod en een gedegen kennis. Als onafhankelijke reisadviseurs boeken we de reis die U past. We zijn er voor u, wanneer u dat wenst. Daarnaast is er ook een 24/7 noodnummer.
Graag lichten we onze mogelijkheden toe bij een persoonlijk bezoek

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven